www.stadia.cat  
     ::: El grup
 
 
  : Les empreses
  : L'equip
  : Les eines
 
     
     ::: Serveis
 
 
  : Topografia
  : SIG
  : Cartografia
 
     
     ::: Treballs realitzats
 
     
     ::: Contacte
 
     
     ::: Pressupost
 
   
:::
El grup : Les empreses

Vam iniciar les nostres activitats a Vilanova i la Geltrú l'any 1984.
D'aleshores ençà, el creixement ha estat continu. La nostra activitat està centrada en els serveis de treballs topogràfics per a particulars, professionals, empreses i ens públics. Entre aquests últims hi trobem la Generalitat de Catalunya (ICC, INCASÒL, REGSA, GISA), la Diputació de Barcelona, tots els Ajuntaments de la comarca del Garraf i la majoria de l'Alt i el Baix Penedès, així com molts d'altres de tot Catalunya, el Consorci d'Aigües de Tarragona, etc.

Ja fa anys, des de 2004, que hem ampliat les nostres capacitas de realitzar cartografia de grans dimensions.
En el cas d'urbana com a base, entre d'altres, per a la implantació de Sistemes d'Informació Geogràfica. Quan es tracta de rústica per al desenvolupament de plans parcials, projectes d'urbanització, plans de labors, etc.

Per aconseguir-ho proporciona serveis altament qualificats i especialitzats tant tècnicament com en metodologia en els processos de recollida de dades topogràfiques o de camp per a la realització de Cartografia Temàtica o Sistemes d'Informació Geogràfica.

Pel que fa als Sistemes d'Informació Geogràfica també disposem del software i del servei complet de desenvolupament, implantació i manteniment d'aquests sistemes per a municipis i altres entitats tant públiques com privades.
e-mail
  C. Manuel de Cabanyes, 15, bxs  l  08800 Vilanova i la Geltrú  l  Barcelona  l   Tel 93 814 35 78  l    l  stadia@stadia.cat
ll  Avís legal